OVER OOSTERBAAN VIDEOPRODUCTIES

Van hobby tot full time filmmaker, met nog iedere dag een glimlach op mijn gezicht.

Ons verhaal

Wij zijn Stefan Oosterbaan & Rosan Stoutjesdijk, wij zijn videografen met liefde voor het vak. Zodra Stefan afstudeerde aan het (toen nog) Zoomvliet Studio en Rosan regelmatig mee naar opdrachten kon, was ook zij overtuigd van het vak en startte ook zij in 2017 aan de opleiding Audio Visueel specialist. Met inmiddels het hele scala aan opdrachten wat we samen hebben mogen doen, staan we voor alles open en genieten we keer op keer van de mooie opdrachten die onze kant op komen.

.

10 JAAR GELEDEN WIST IK HET AL – met de aanschaf van mijn eerste videocamera was het voor mij duidelijk. Dit is hetgeen wat ik wil! . – 

 

Stefan Oosterbaan
– Oprichter & Eigenaar –

Werkruimte - montageset

Om onze montages goed en ontspannen te kunnen doen in onze montagestudio, hechten we veel waarde aan een rustige werkruimte met daarin de juiste apparatuur. Zo werken wij op een super snelle windows PC, goede afluistering (KRK Studio’s) en 2 Ultra HD / 4K monitoren, waarvan een ultrawide. De set is geheel ingericht voor montage met het volledige pakket van Adobe – Creative Cloud.

Voor montages op locatie of een ‘same day edit’ werken we op een MacBook Pro 2020 met de Apple M1 chip en meer dan voldoende werk en opslaggeheugen.