UW VIDEOBANDEN GEDIGITALISEERD?

VANAF €15,00 PER VIDEOBAND


HOE WERKT HET?

Bij de meeste huishoudens in Nederland, liggen er nog de welbekende VHS (videobanden!) HDV en DV tape's te verstoffen die inmiddels voor vele niet meer te bekijken zijn.

Ongelooflijk zonde, want vaak staan ze vol prachtige herinneringen!

Hiervoor kunnen we u een prachtige oplossing aanbieden, we digitaliseren deze bestanden op de best mogelijke manier voor u. Daarna afgeleverd op USB, harde schijf of via een download link, terwijl uw banden gewoon intact blijven.

De prijzen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid videobanden u gedigitaliseerd wilt hebben.

Indien u interesse heeft, kunt via onderstaand contactformulier met ons in contact komen!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Kan er iets mis gaan met het digitaliseren?

Nee, zolang de videoband afgespeeld kan worden is er geen reden om aan te nemen dat het niet gedigitaliseerd kan worden.

Krijg ik mijn videobanden na het digitaliseren terug?

Jazeker, zodra ze gedigitaliseerd zijn en we de digitale bestanden gereed hebben mogen de videobanden direct weer afgehaald worden.

Hoe krijg ik de bestanden aangeleverd?

Zodra we de MP4 bestanden gereed hebben voor aflevering krijgen jullie een download link toegestuurd. Deze is makkelijk te delen met bijvoorbeeld de rest van de familie of vrienden.

Wat zijn de kosten?

Per stuk kost het digitaliseren €15,00 (incl 21% BTW) per videoband. Bij meer dan 10 stuks kost het €12,50 per videoband.


CONTACT

Via onderstaand formulier komt u direct in contact met ons. We beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk.

VIDEOBANDEN AFLEVEREN

Leuk! Het is zover, we mogen jullie herinneringen gaan digitaliseren.


Belangrijk: om onze administratie op orde te houden vragen we jullie om er een briefje bij te doen met: naam, achternaam, telefoonnummer en adres. Dan komt alles goed! 🙂